Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

Full fart i spåret!
Cale har flera svenska golfklubbar som kunder. De använder Cales automater för att på ett smidigt sätt ta betalt för greenfeeavgifter. Dock har flera golfklubbar insett att deras ”driving range” kan dra in pengar även på vintern och anlagt utmärkta skidspår.

Cale har levererat en CWT Compact betalautomat till Bro-Bålsta Golfklubb norr om Stockholm. Den används för att ta in avgifter för att nyttja deras skidspår. Finns det inte tillräckligt med natursnö tillhandahåller klubben fina, preparerade konstsnöspår. Spåren sägs vara bland de bästa man kan hitta i Stockholmstrakten om man vill träna inför exempelvis Vasaloppet.

Det tog ju ett tag innan snön och kylan kom den här vintern men i dag den 17 januari var det strålande väder och spåren var fulla med åkare.

Åkarna kan köpa dagkort eller säsongskort och spåren är, lite beroende på väderförhållandena, tillgängliga från november/december fram till mars.

Vi pratade med några skidåkare och de var alla nöjda med både skidföret och att så enkelt kunna betala för sig med kort i en terminal från Cale.

Hör gärna av dig till oss (robert.pettersson@cale.se) om du vill ha mer information om hur vi kan hjälpa er!