Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

Cale America levererar förbättrad parkeringslösning till skidorten Breckenridge
Cale America har av den kända vintersportorten Breckenridge i Colorado valts som leverantör av stadens nya parkeringsterminaler.

Cales parkeringsterminaler erbjuder högsta möjliga bekvämlighet för kunden. CWT Compact erbjuder laddning med solenergi, stor, upplyst display, rörelseaktiverat nattljus och ett antal betalmöjligheter. Cales betalterminaler är ett utmärkt val för vilken stad som helst, men i synnerhet för en välbesökt turist- och fritidsort.

”Vi är mycket nöjda med Cales betalterminaler”, säger Matthew Collver, ansvarig för församlingens tjänster i staden Breckenridge. ”Vi valde Cale mycket på grund av att deras utrustning är bevisat tålig i kalla klimat och att Cale America erbjuder support dygnet runt, alla dagar på året. De nya betalterminalerna accepterar de kända kreditkorten och skriver ut ett kvitto som kunden kan placera på instrumentbrädan. Kunderna kan välja att köpa ett dagstillstånd eller betala per timme, beroende på vad som passar dem bäst”.

Församlingens ledning är glad att kunna implementera den nya tekniken efter att ha sett vilka fördelar den erbjuder staden och dess kunder. ”I och med inledningen av skidsäsongen, 2012-2013, kommer Breckenridges besökare att uppskatta bekvämligheten och pålitligheten hos Cales terminaler när de ska betala för sin parkering”, säger Shannon Haynes, chefspolis i Breckenridge. ”Vår avdelning letar alltid efter bra sätt att förbättra för kunden.

Rapporteringen som erbjuds i och med anslutning till Cales backoffice-system ger vår personal möjligheten att regelbundet utvärdera och uppdatera våra rutiner, baserat på tillförlitliga data”.