Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

Cale terminaler till Irland
Fler och fler kunder i Irland beställer Cale terminaler

Cale fick nyligen ytterligare en stor beställning på solardrivna MP 104-terminaler för myntbetalning från staden Drogheda. Drogheda var den första Cale-kunden i Europa som anslöt sig till Cale WebOffice 2005 och de har sedan dess varit väldigt nöjda med Cales parkeringslösningar.

Staden Tipperary installerade Cale-terminaler i slutet av oktober 2008. En beställning av solardrivna terminaler hade tidigare lagts hos MF Services. Så snart terminalerna är igång, planerar Tipperary att börja använda Cale WebOffice.

Galway County Council fortsätter att utöka betalparkeringen i vissa städer. De har nyligen lagt en beställning på ett antal MP 104-terminaler för staden Gort. Andra städer i Galway som använder Cale-terminaler är Athenry, Clifden, Loughrea och Tuam.

Euro Car Parks har fått i uppdrag att driva parkeringarna för både Sligo och Letterkenny General Hospitals i nordvästra Irland. För detta ändamål har de beställt ett antal MP 104, där huvuddelen är solardrivna och avsedda för myntbetalning medan resten är avsedda för mynt och kreditkortsbetalning i enlighet med EMV-kraven.