Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

CWT Compact används för innovativ parkeringslösning i Pittsburgh, Pennsylvania, USA
Den nya generationen av parkeringsterminaler möjliggör, genom inmatning av registreringsnummer och utnyttjande av speciell mjukvara, en smart parkeringsövervakning. Tekniken förbättrar operatörens effektivitet och förenklar för kunderna.

Cale America har inlett ett samarbete med Gtechna, ett företag specialiserat på handenheter för parkeringsövervakning, för att kunna erbjuda en kombinerad parkerings- och övervakningslösning baserad på registreringsnummersinmatning. Cale har tidigare samarbetat med Gtechna vid liknande installationer i Nordamerika, bland annat i Whistler (Kanada) and Washington DC (USA). Dessa integrationer har varit mycket framgångsrika.

Den nya nummerplåtstekniken, som kan användas tillsammans med CWT Compact-terminalen, innebär många fördelar för kunderna. De behöver efter avslutat köp inte gå tillbaka till bilen för att placera en biljett
innanför vindrutan. Kunden kan om han önskar få ett kvitto, men detta behöver inte visas upp.

Kunden kan dessutom betala med kreditkort och i vilken terminal som helst inom taxazonen ─ Förbättringar som har lovordats av Pittsburghs företagare.