Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

Förbättrad kontroll för Fareham Stadsråd (Borough Council) i Storbritannien
Fareham Stadsråd ville erbjuda sina kunder möjligheten att betala med kredit- och betalkort. Samtidigt introducerade de en internetbaserad backoffice-lösning för att underlätta informationsinsamlingen från terminalerna och övervakningen av larm.

Såsom många andra myndigheter eftersträvade Fareham Stadsråd den mest kostnadseffektiva lösningen. Rådet investerade för ett antal år sedan i MP 104-automater.

Cale har under många år designat produkter på ett sådant sätt att de smidigt kan uppgraderas för att erbjuda senaste tekniken. Detta gäller också för MP 104-automaterna. Genom att uppgradera automaterna i stället för att köpa nya, spar rådet pengar samtidigt som de minskar den miljöpåverkan framtagande av nya automater innebär.

Automaterna är nu försedda med en EMV, Level 2, kortläsare och är dessutom anslutna till backoffice-tjänsten Cale WebOffice.

Richard Parsons på Cale BriParc säger: "MP 104-automaterna är tillverkade av stabilt och hållbart rostfritt stål. Uppgraderingslösningen är idealisk ur både ekonomiska och miljösynpunker."