Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

Första större CWT Compact-installationen i Norge
Det norska dotterbolaget, Cale AS, har på senare tid haft fullt upp med EMV-uppgraderingar såväl som med installationer för diverse nya kunder.

Cale AS har fått en order på CWT Compact-terminaler från Narviks kommun. Det här är den första större installationen av den relativt nya CWT Compact-terminalen i Norge.

Installationen kommer att äga rum i oktober/november 2012.

Dessutom har Cale uppgraderat ett större antal MP 104-automater till EMV-standard för Oslo kommuns räkning. Cale har också påbörjat uppgraderingen av terminaler i CWT 2100-serien i Oslo till EMV. Uppgradering hos ytterligare kunder är inplanerad.

Bussbolaget Cominor har ställt en CWT  2120-terminal vid bagageutlämningen på Tromsø flygplats. Syftet är att kunna erbjuda de resande en bättre service.

Universitetssjukhuset i Tromsø är den första nya kunden i Norge som har valt MP 104 för en EMV-lösning. Terminalerna kommer att placeras på en personalparkering.

Flera företag har beställt CWT 2120-terminaler för att hantera betalningar vid ankomst och avresa från hamnar. En av fördelarna med CWT 2120 är att det går att använda olika taxor beroende på hur lång båten är. 

Narvik