Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

Fortsatt succé i sverige för Cale WebOffice
Allt fler Cale-kunder övertygade om fördelarna med Cale WebOffice.

Eskilstuna, Kristianstad och Motala har beställt nya Cale MP 104-terminaler för betalning med mynt och kreditkort. Terminalerna installeras under ­första hälften av 2008 och kommer att anslutas till Cale WebOffice-tjänsten.

Lund har nyligen uppdaterat sina Cale MP 104 kreditkortsterminaler för att ansluta dem till Cale WebOffice i stället för C-Argus. Staden kommer nu att ha en mer flexibel, internetbaserad affärslösning som möjliggör övervakning och terminaluppdateringar från valfri PC med internetanslutning.

I början på året uppgraderade Borås sina Cale MP­ 102-terminaler till MP 104 med kreditkortsläsare och GPRS-modem för anslutning till Cale WebOffice.

Cale har hanterat kreditkortsadministrationen för Göteborg Stad under många år och har nu försett fler än 600 av stadens Cale MP 104-terminaler med GPRS-modem. Stadens samtliga Cale-terminaler kommer att vara anslutna till Cale WebOffice under våren 2008

Jönköping har beslutat att förse sina Cale MP 104-terminaler med kortläsare och att beställa ett antal nya Cale-terminaler. Staden kommer även att installera GPRS-modem i terminalerna för att de ska kunna anslutas till Cale WebOffice.

Och till slut - Mölndal har beslutat att ansluta även sina Cale-terminaler till Cale WebOffice och kommer därför att installera GPRS-modem i terminalerna under våren.

Örebro är åter en Cale-stad. De har beställt ett antal nya Cale-terminaler och kommer även att uppgradera sina nuvarande MP 104-terminaler med kreditkortsläsare och GPRS-modem. Att ansluta terminalerna till Cale WebOffice var ett lätt beslut.