Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

Intressant frukostseminarium om Cales mobilapp WayToPark
14 mars ägde det sista frukostseminariet för den här gången rum. CIO och affärsutvecklingschef Maja Fröjd presenterade Cales nyligen lanserade mobilapp.

Nu har Cales serie av frukostseminarier nått sitt slut för den här gången. Det har varit ett stort intresse internt för att få ta del av den här informationen och dessutom mycket trevligt att träffa de kunder som tagit sig tid att komma förbi.

CIO och affärsutvecklingschef Maja Fröjd berättade på det här seminariet om den nya mobilappen som lanserats på några orter i Norge och Sverige. Fler orter är på gång under våren.

Maja berättade om olika sätt att ta betalt av kunderna, vad som ligger i ”pipen” utvecklingsmässigt och visade hur gränssnittet både för appen och webbsidan ser ut. I den fortsatta utvecklingen av appen kommer stor hänsyn att tas till feedback från kunder, varför dina åsikter, idéer och synpunkter varmt välkomnas!

Nu närmast kommer appen, som en del av Cales digitala parkeringserbjudande, att visas på Intertraffic i Amsterdam (25-28 mars). Under maj månad kommer Cale att åka runt i Sverige med Cales fina husbil och visa våra digitala lösningar.

Kontakta oss gärna om du vill ha mer information eller ett besök där vi demonstrerar appen för dig.

Maja Fröjdh

 

Säljare Mats Lindberg diskuterar med några kunder före seminariet.