Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

Karlskrona ─ första större CWT Compact-installationen i Sverige
Cale installerade under sommaren 2012 ett större antal CWT Compact-terminaler i Karlskrona. De nya terminalerna var lönsamma från start och Karlskrona stad är mycket nöjd med sin investering.

Trossö, Karlskrona, har nyligen infört en ny parkeringsstrategi för att förbättra den svåra parkeringssituationen i stadskärnan. En introduktion av betalparkering, fler parkeringsplatser och en uppdelning av staden i zoner (där det blir billigare att parkera ju längre från centrum man kommer) ansågs vara den bästa lösningen. Cale fick i uppdrag att installera ett antal CWT Compact-terminaler som togs i drift i slutet av juni.

Vissa av terminalerna är konfigurerade för att man ska kunna köpa ett speciellt parkeringskort som ger fri parkering i de yttre zonerna av staden under 30 dagar. De här terminalerna är svarta för att man lättare ska känna igen dem. Övriga terminaler är grå.  

Kommunen är mycket nöjd med att ha tjänat pengar på terminalerna redan från start. De extra intäkterna kommer att användas för nödvändig asfaltering i staden.

Cale har nöjet att berätta att Karlskrona stad nyligen inkommit med en tilläggsorder.