Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

Kortautomat mycket populär bland stressade kunder
För att kunna erbjuda sina kunder bättre service har Kenden Parking för sin pendeltågsparkering i West Malling, Kent, investerat i en automat som accepterar kortbetalning.

Kenden Parking driver en välbesökt parkering i West Malling, Kent. Parkeringen ligger 15 km från Cale BriParcs kontor. Parkeringen ligger nära en tågstation och är mycket populär bland lokala pendeltågsresenärer.  

Kenden Parking är stolta över den servicegrad de erbjuder sina kunder och ville komplettera existerande myntautomat med en maskin som accepterar kortbetalning. De valde för detta ändamål att köpa MP 104-automaten från Cale. En kortlösning är ansluten till tjänsten ADSL för att reducera transaktionstiden.

Guy Kemsley, ägare av Kenden Parking, säger: “Kreditkortstjänsten har blivit mycket populär bland våra kunder. Kunderna tycker att detta är ett mycket bekvämt sätt att betala för sin parkering. Vi erbjuder kunderna rabatterade parkeringstaxor när de köper biljetter som gäller en längre tid. Kreditkortsmaskinen är den ideala lösningen även när det gäller att betala för den typen av periodiska biljetter.”