Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

Ny VD tillsatt på Cale-gruppens franska bolag, Cale SAS
Från och med den 31 mars 2015 har José Edo valt att lämna sin roll som VD för Cale SAS (Cales dotterbolag i Frankrike). Dominique Mérieau, nuvarande sälj & servicechef på Cale SAS, har accepterat rollen som ny VD. José Edo kommer även fortsättningsvis att verka som VD för Cale Parking Ibérica och driva den positiva utvecklingen i Spanien vidare.

Dominique Mérieau har under sina 25 år på olika positioner inom parkeringsbranschen skaffat sig en imponerande kompetens. Han började inom tekniska supportfunktioner på Schlumberger’s Parking Division (numer Parkeon). Därefter arbetade han inom sälj, var han på ett framgångsrikt sätt ansvarat för olika franska regioner innan han utsågs till säljdirektör för gatuparkeringslösningar på Parkeon.

Dominiques omfattande kunskap och erfarenhet från den franska marknaden har varit en stor tillgång vid uppbyggandet och utvecklingen av Cales verksamhet i Frankrike alltsedan starten 2009.

Vi önskar Dominique stor framgång i sin nya roll och i hans fortsatta ansträngningar att stärka Cales position i Frankrike.

Önskar du mer information? Vänligen kontakta:

Anton Kaya, VD och koncernchef för Calegruppen, anton.kaya@cale.se.

www.cale.se • Telefon: 08-799 37 00.

 

Pressrelease som PDF att ladda ner (på engelska)

Dominique Mérieau