Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

Parking by Cale på USÖ
Enklare att beställa parkeringstillstånd och möjligheter att förlänga parkeringstid via en app.

Besökare ska inte längre behöva känna sig stressade av att de måste passa sin parkeringstid när de besöker Universitets sjukhuset i Örebro. Nu finns möjligheten att förlänga sin parkeringstid via en app i mobiltelefonen.

Med hjälp av appen kan besökaren ställa in önskad parkeringstid och betala direkt med sitt kontokort. Den som vill stå parkerad längre förlänger tiden och slipper gå tillbaka till bilen för att betala. Besökaren behöver inte heller lägga någon biljett i rutan, utan kontrollen sker genom att vakten läser av bilens registreringsskylt. Redan idag kan du som besökare ”checka ut” om besöket blir kortare än beräknat och du betalar bara för utnyttjad tid.

I dagsläget är det möjligt för personalen på Universitets sjukhuset i Örebro att köpa sitt parkeringstillstånd via en parkeringsautomat på sjukhusområdet, men snart kan personalen också logga in på sin egen dator och beställa tillstånd via ett formulär och betala direkt med kort på nätet.

På det här sättet slipper vi också all pappershantering. Vi behöver vi inte lägga någon biljett i rutan utan systemet innebär ett digitalt tillstånd. Parkeringsvakten kan scanna en hel rad bilar på en och samma gång och ser direkt via bilnumret vilka bilar som har tillstånd, berättar Hans Eriksson, säkerhetssamordnare. Med hjälp av en app kan vi logga in och ändra bilnummer om vi byter bil. När det är dags att förnya parkeringstillståndet kommer det en påminnelse via e-post.

Med Cales övervakningssystem kommer parkeringsvakten att kunna scanna av en hel rad med registreringsnummer och på en gång se vilka som har en giltig biljett.