Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

Pay & Display: Bra försäljning i Norge
Cale AS har erhållit ytterligare order från norska kommuner.

Under första halvan av 2010 har kommunerna Holmestrand, Kongsberg och Oslo genomfört upphandlingar av parkeringsterminaler. Holmestrand kommer att använda MP 104 för sin gatuparkering och CWT 2120 för en kombination av hamnavgifter och parkering. Terminalerna från Cale är de första terminalerna inom kommunen Holmestrand som ger kunden möjligheten att betala med kreditkort. Kommunen Kongsberg kommer att använda MP 104 med kreditkortsbetalning för sin gatuparkering.

En tredjedel av CWT 2110-terminalerna till Oslo kommun ska förses med solarpaneler. Cale-terminalerna i Holmestrand, Kongsberg och Oslo är samtliga anslutna till CWO2. En nyckelfaktor i urvalsprocessen för dessa tre kommuner var Oslo stads tidigare goda erfarenheter av solarpaneler (både för MP 104 och CWT 2110). Leverans av CWT 2110-terminalerna till Oslo kommun äger rum under augusti och september 2010.

Cale AS vann också upphandlingen av parkeringsterminaler för det stora sjukhuset Ahus. Ett antal MP 104-terminaler levererades dit i maj 2010.

Centrala Oslo