Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

Pay & Display: Cales irländske distributör MF Services har fått flera nya order
Drogheda, Mallow och Sligo Sjukhus har alla tre beslutat sig för att köpa Cale-terminaler. 

Drogheda stadsråd fortsätter att utöka sitt bestånd av solardrivna MP 104-terminaler. Staden har i dagsläget över 150 MP 104 solarterminaler på gatorna. Dessa är samtliga anslutna till Cale WebOffice. Stadsrådet har beställt ytterligare terminaler för installation och igångkörning under september 2010. Drogheda stadsråd är sedan 2004 kund till Cale’s irländska distributör MF Services. Drogheda stadsråd var den första kunden i Europa som beställde Cale WebOffice.

Mallow stadsråd har installerat ytterligare ett antal MP 104-terminaler. Dessa är uppkopplade till Cale WebOffice och utrustade för solardrift. Staden baserade sitt köpbeslut på sin 4-åriga erfarenhet av Cale/MF Services. Pat O’Connor, anställd på Mallow stad, säger "Det var ett lätt beslut att köpa från Cale/MF Services, på grund av maskinernas pålitlighet och den utmärkta servicen vi har fått från MF Services under de senaste åren."

Sligo Allmänna Sjukhus har köpt ytterligare ett antal solardrivna MP 104-terminaler. Sjukhuset är kund till MF Services sedan 2008. Lägre underhålls- och driftskostnader anger de som två anledningar till sitt val av Cale-terminaler.

Drogheda

 

Mallow