Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

Solar i Polen
Miljötänkande bidrag till val av solardrivna terminaler i Opole, Polen

Staden Opole, belägen i sydvästra Polen, är berömd för sin årliga musikfestival, då den historiska staden inte bara attraherar polska besökare utan även turister från många andra europeiska länder.

Opoles kommunstyrelse är känd för att bevara uppskattade traditioner samtidigt som kreativa idéer uppmuntras. I början av 2000-talet var Opole den första staden i Polen som reglerade sin parkeringsverksamhet över en större yta än enbart i stadskärnan. Opole har nyligen utökat sitt bestånd av MP 102-terminaler med ytterligare ett relativt stort antal CWT 104-terminaler. Ytterligare CWT 104-terminaler kommer dessutom att tas i drift under september månad.  

Cale-terminalernas tekniska pålitlighet tillsammans med låga service- och underhållskostnader övertygade Opoles kommunstyrelse om att investera i utrustning från Cales polska representant, Cale Polska. Samtliga parkeringsterminaler är försedda med solarpaneler, något som för närvarande är ganska ovanligt i Polen, men som understryker det faktum att kommunstyrelsen anser det vara viktigt att ta hänsyn till miljön.