Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

Uppköp av svenskt företag som erbjuder lösningar för parkeringsövervakning
Cale Access har köpt upp det svenska företaget Mobiway. Mobiway erbjuder ett komplett system för parkeringsövervakning.
Cale Access kan stolt meddela uppköpet av det Sundsvallsbaserade företaget Mobiway, som bland annat har utvecklat en produkt som heter Smartpark. Smartpark, som inkluderar Nice, är en komplett lösning för övervakningsförfrågningar och tillstånd. Uppköpet innebär att Cales produktportfölj förstärks med Smartpark, vilket är ytterligare ett steg i Cale-gruppens strategi att kunna erbjuda en komplett parkeringslösning.

“Den här lösningen är exakt vad parkeringsbranschen behöver för att koppla ihop alla betalningsalternativ för att kunna sköta övervakningen på ett effektivt sätt”, enligt Alf Egnell, Affärsutvecklingschef. “Lösningen som Cale nu kan erbjuda är mer komplett och vi är stolta över den ‘one-stop-shop’ vi nu kan erbjuda.”

Magnus Johansson, en av de två grundarna, fortsätter som VD på Mobiway. Han säger, “Tillsammans med Cale kommer vi att ta Smartparktjänsten till en bredare marknad, till nya kunder både i Sverige och internationellt. Vi är stolta över att vara en del av Cale-koncernen och vi är säkra på att vi tillsammans kan erbjuda parkeringsindustrin enastående lösningar för framtiden.”

För mer information, vänligen kontakta
Henrik Mella, VD, Cale-gruppen
Telefon: +46 8 799 37 00

Alf Egnell, Affärsutvecklingschef, Cale Access AB, alf.egnell@cale.se
Telefon: +46 8 799 37 00

Magnus Johansson, VD, Mobiway, magnus.johansson@mobiway.se
Telefon: +46 70 285 02 40
www.calegroup.se
www.smartpark.se