Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

Vikingarnas tredje framgång i Kirkby-in-Ashfield, England
Kirkby-in-Ashfield är ett exempel på hur uppgradering, till skillnad från att köpa ny utrustning, är vänligare både mot plånboken och miljön.

Framgång nr. 1 – Vikingarna grundade på 800-talet Kirkby-in-Ashfield. Som man hör på namnet stammar namnet ”Kirkby” från danskan.
Framgång nr. 2 – 1999 – Ashfield Stadsdelsförvaltning (District Council) köpte sina första MP 102-terminaler.
Framgång nr. 3 – 2013 - Ashfield Stadsdelsförvaltning uppgraderar sina MP 102 till MP 104.

Ashfield Stadsdelsförvaltning har nyligen uppgraderat sina MP 102-automater till MP 104-teknologi, vilket innebär att kunden kan använda Cale WebOffice bland annat för att bättre kontrollera automaterna.

Den här typen av uppgradering gör det möjligt för stadsdelsförvaltningen att få tillgång till senaste tekniken utan att behöva köpa nya maskiner.

Kostnaden för uppgraderingen uppgick till en tredjedel av kostnaden för nya terminaler. Varje uppgradering tog mindre än en timme att genomföra, innebar minimal störning för kunderna och väldigt liten (om någon) intäktsförlust.

Stadsdelsförvaltningen har haft MP 102-automater i drift sedan 1999. Automaterna drevs tidigare med en GSM-baserad backoffice-lösning (TMA) från Cale som togs fram på 80-talet.

Förutom att uppgraderingen var kostnadseffektiv var den också bra ur ett miljöperspektiv eftersom den innebar mindre miljöpåverkan än nyproduktion av maskiner skulle göra.