Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

Anton Kaya blir ny VD och koncernchef i Cale Access AB
Anton Kaya, idag ansvarig för teknik och produktutveckling och tillika vice VD i Cale Access AB, tillträder som VD från 6 oktober
Anton har lång erfarenhet från såväl Cale som parkeringsbranschen. Innan Anton anställdes på Cale 2001 har han arbetat som testingenjör på Ericsson Radio Systems och därefter med teknisk affärsutveckling hos Flextronics International. Från dessa företag har Anton fått erfarenhet av teknisk försäljning och produktionslogistik och samtidigt givits tillfälle att utveckla sin tekniska kompetens. Under åren på Cale har Anton innehaft ledande befattningar inom projekt, produktledning och produkt- och systemutveckling.

"Anton har en gedigen kunskap om både parkeringsbranschen och Cales verksamhet. Han har stor teknisk kompetens och har också visat sin kommersiella förmåga i samband med flera av de stora projektaffärer som Cale gjort under senare år. Därför bedömer vi att Anton kommer att bli en utmärkt VD för Cale, säger Cale Access styrelseordförande Anders Bülow."

"Cale har en stark position som en av de största aktörerna på marknaden för produkter och system för s.k. "on-street" parkering globalt. Bolaget har verkat på denna marknad sedan mitten av 50-talet och har idag en stabil grund och ett starkt erbjudande till marknaden i form av terminaler, system, relaterade tjänster och finansieringslösningar. Cale är därmed väl positionerat för fortsatt stark tillväxt, säger Anton Kaya, tillträdande VD och koncernchef för Cale Access AB."

Under Henrik Mellas ledning under de senaste fyra åren har bolaget moderniserat och konsoliderat sin produktportfölj och även tillfört gruppen nya teknikplattformar inom bl.a. övervakning. Vidare har verksamhetens geografiska närvaro vuxit, t.ex. genom förvärv av Cales distributör i USA och etablering av ett dotterbolag i Spanien.