Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

Cale och olympiska spel till Vancouver
Cale har levererat terminaler till värdstaden för de olympiska vinterspelen, Whistler i Kanada

Cale Systems har kontrakterats för att förse Whistler kommun med parkeringsterminaler. Whistler var 2010 värdort för de olympiska vinterspelen. Kommunen har redan installerat ett antal terminaler och ännu en har installerats av en lokal, privat operatör.

Whistler letade efter en framtidssäker, pålitlig terminal med ett modernt back office-system och som dessutom uppvisade en låg energiförbrukning. Cales solardrivna MPC var en perfekt match.

Att installera terminaler i en bergsort under de vinterförhållanden som råder i november var en utmaning, vilket dock hanterades på ett bra sätt tack vare MPCns pålitlighet i kombination med Cale Systems erfarna installationsteam och lokala resurser som tillhandahölls av kunden på plats. Whistler planerar att uppgradera befintliga parke-ringsterminaler under de närmaste åren.

Semesterorten Whistlers kommunstyrelse har alltid varit en föregångare när det gäller att införa nytänkande lösningar för att förbättra parkeringsmöjligheterna och kunna ge bättre service till kunderna. Cale Systems moderna teknologi, produkt och mjukvara kommer att ytterligare förbättra Whistlers parkeringsdrift.