Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

Cale ställer ut på Intertraffic i Amsterdam
Mellan den 25 och 28 mars presenterar Cale sina produkter och tjänster på världens största trafikmässa, Intertraffic Amsterdam.

Du är välkommen att besöka oss i monter 02.102A på Intertraffic i Amsterdam mellan den 25 och 28 mars 2014. Klicka här för en gratis inträdesbiljett. 

Cale kommer på mässan att introducera det helt digitala konceptet "Cale Digital Concept". Konceptet innebär att det är möjligt att integrera inte bara automater och backoffice utan även Cales nya tjänster för övervakning (Argus), digital tillståndshantering (Smartpark) och Cales mobilapp (WayToPark). Att administrera samtliga dessa komponenter i ett och samma system innebär många fördelar, till exempel:

- full kontroll och överblick

- ökad effektivitet och högre intäkter

- minskade kostnader.

Cale tar sitt åtagande när det gäller öppenhet på allvar och tjänsterna kan självklart integreras med olika tredjepartssystem. Allt för att erbjuda maximal användarvänlighet och effektivitet.

Våra kunniga produktchefer och säljare kommer att finnas på plats på mässan för att diskutera kunders behov och demonstrera hur lösningar från Cale och samarbetspartners kan uppfylla dessa.  

Vi ser fram emot att träffa dig i Amsterdam!