Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

Pay & Control: Informationsterminaler till Bad Muskau, Tyskland

Cales distributör stadtraum har installerat CWT-terminaler med möjligheten att ge diverse information till besökare.

Bad Muskau är en stad i Sachsen, belägen vid floden Neiße på tysk-polska gränsen. Staden är berömd för sin skriftställare och landskapsarkitekt Fürst Hermann från Pückler-Muskau. Han skapade en väldigt speciell park i engelsk stil. Parken är med sin yta om 750 hektar en av de största av sitt slag i centraleuropa och den är dessutom upptagen på UNESCOs världsarvslista.

Varje år kommer många besökare till Bad Muskau för att besöka staden och den fina parken.

För att kunna ge turisterna bättre hjälp och guidning har staden beställt ett informations- och instruktionssystem. En del i detta system är smarta biljetterminaler som ger anländande besökarna en första introduktion till staden. Cale-distributören stadtraum har levererat ett antal CWT 2120-terminaler, där besökaren kan köpa en parkeringsbiljett samtidigt som han kan få information om pågående händelser och sevärdheter i staden.

Informationen presenteras på den stora pekskärmen, där text och bilder visas i fyrfärg. En speciell funktion i terminalerna i Bad Muskau är hanteringen av biljetter för långtidsparkering, vilka boende kan köpa till en nedsatt taxa. Registreringsnumret knappas in på skärmen och skrivs ut på biljetten.

Liknande informationsterminaler kommer att installeras i städerna Rostock, Meißen och Bernau (Berlin).