Följ Cale Access AB Follow Cale Group
Allmän Cale information
Kontakta oss gärna om du saknar något.

Nyheter

Pay & Display: Ett antal nya order till Cale Parking USA
Cale-distributören Cale Parking USA står för en fortsatt bra försäljning till nya och gamla kunder. 

Cales distributör, Cale Parking USA, har fått några nya kunder, däribland: Hernando County, FL, Port of San Diego, Clackamas County, OR, Concord, NH, Bermuda och Belleair Beach, FL. Concord har köpt ett antal MPC-parkeringsterminaler som accepterar både kort- och myntbetalning. Installation och utbildning var genomförd i slutet av sommaren och terminalerna slogs på i slutet av augusti. Cale USA är mycket nöjda med att lägga Concord till den växande listan av New England-kunder.

Några affärer med befintliga kunder som också är värda att nämna är: Baltimore, MD, Arlington, VA, Colorado State University, Key West, FL, Berkeley, CA, Portsmouth, NH, Hood River, OR, Santa Rosa, CA, ACE Parking (i närheten av San Francisco-bukten), CA, och Manchester, NH.

En av Cale USA’s partners, den privata parkeringsoperatören AMPCO System Parking, har nyligen beställt ett antal terminaler för platsnummerparkering (Pay-by-Space). AMPCO är mycket nöjd med det hittills årslånga partnerskapet med Cale USA och båda parter ser fram emot ett långt och givande samarbete.

Premier Parking, en annan privat operatör, fortsätter också att köpa fler Cale-terminaler till de parkeringsplatser de sköter.

Baltimore, Maryland